DURUMKEBAB EVI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Durumkebab Evi. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 21:14 Eten was goed warm, schotel was veel en lekker. Friet een beetje slap, verder prima!
27 nov 2022 om 15:53 Weinig vlees en geen saus in de wraps..
26 nov 2022 om 20:50 Turkse pizza qua smaak wel lekker, iets teveel ui. Patat was drama. Zak was door de warmte helemaal nat en viel uit elkaar toen ik het oppakte. Patat zelf lauw en slap.
24 nov 2022 om 23:27 Eten was heerlijk zoals altijd. Bezorger was erg beleefd, helaas iets vergeten maar snel opgelost door het toch nog snel na te sturen. Gelukkig woon ik dichtbij en was alles nog lekker warm.
23 nov 2022 om 1:11 Het lijkt erop dat de adana wraps hun oude goede smaak weer terug hebben gekregen. Ik hoop dat het zo blijft. Andere dingen heb ik nog niet geproefd. Maar ben zeer tevreden dat de oude adana wrap smaak weer terug is!
20 nov 2022 om 23:38 Kapsalon met bbq kalfsvlees was top! Ook eerder bezorgd dan aangegeven, top!
20 nov 2022 om 20:05 Koud
20 nov 2022 om 18:40 Het is niet meer wat het was. Zat een aparte snaak aan en vlees wordt met de dag minder. Erg jammer ben niet meer zo enthousiast
18 nov 2022 om 23:31 Nooit de bestelling ontvangen. 21.00 besteld het is nu 23.31….
18 nov 2022 om 8:01 Eten was niet goed ingepakt Alle eten was gevallenen in tas
17 nov 2022 om 23:23 The best in town, vriendelijke medewerkers. Tip top. Bedankt onur!
14 nov 2022 om 8:01 Tevreden eten komt warm en vers aan en daar gaat het om.